torsdag 17 november 2011

En fantastisk kommun

Gång på gång tänker jag att vi bor i en riktigt bra kommun!
Det är skönt att känna så. Rätt som det är gör de något åt ett behov som jag själv har noterat. De bygger cykelvägar överallt, en gång och cykelbro över kanalen för att man ska slippa gå runt, rustar upp alla lekplatser, fixar fina blomsterarrangemang runt om i stan på sommaren, sopsortering i papperskorgarna. Bra grejer! Igår fick sonen paket på posten. Det var ett spöket Laban och ett litet kort:

"Vi vill hälsa dig varmt välkommen till världen med ett gosigt spöke, spöket Laban. Skapat av Lasse Sandberg, han som också ritat vår glada sol. Du har verkligen hittat en fin plats att starta livet på, den bästa som finns, om du frågar oss. Hoppas nu att du och din nya kompis Laban ska trivas tillsammans. Välkommen till oss! Per-Samuel Nisser Kommunstyrelsens ordförande i Karlstads kommun"


Det är klart att saker alltid kan bli bättre. Mer pengar i vården, fler lärare i skolan. I Forshaga kom ordföranden och knackade på dörren med blommor och en nalle men för att hälsa kollegans nyfödda dotter välkommen men jag tror man kan misstänka att de har lite färre nyfödda i Forshaga.

Fantastiskt ändå! Jag är så glad över att vi bor just här, med alla våra goa vänner, i vårt mysiga hus, i en så bra kommun!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar